داغ ترینها: ....
اسنپ چت؛ اپلیكیشن محبوب نوجوانان

نوجوانان بیشتر سراغ كدام شبكه های اجتماعی می روند؟

نوجوانان بیشتر سراغ كدام شبكه های اجتماعی می روند؟

كمیاب آنلاین: اخیرا گزارش و آمارهای جدیدی انتشار یافته است كه نشان داده است نوجوانان بیشتر به سراغ استفاده از كدام شبكه های اجتماعی می روند.


به گزارش كمیاب آنلاین به نقل از ایسنا، تازه ترین گزارش ها نشان داده است كه اپلیكیشن های اسنپ چت، فیسبوك و اینستاگرام موفق شده اند به ترتیب بیشترین محبوبیت و استقبال از طرف كاربران نوجوان را به خود اختصاص دهند.
در سال های اخیر یكی از بزرگترین رقبای قدرتمند شبكه اجتماعی اینستاگرام، اپلیكیشن اسنپ چت بوده است كه همواره با انتشار قابلیت ها و امكانات جدید و شگفت انگیزی همچون استوری و افكت های جذاب برای عكاسی، همواره گوی رقابت را از سایر شبكه های اجتماعی مشابه خود ربوده است. قابلیت استوری در اینستاگرام پس از آن كه استوری های اسنپ چت به شدت از طرف كاربران و علاقمندان مورد استقبال واقع شد، در اختیار كاربران اینستاگرامی نیز قرار گرفت و سبب شد كه این دو شبكه اجتماعی در افزودن قابلیت های جدید و كاربردی وارد فاز جدیدی از رقابت با یكدیگر شوند. اسنپ چت (snapchat)، بعنوان یكی از بزرگترین رقیبان شبكه اجتماعی اینستاگرام كه یك برنامه ارسال و دریافت تصاویر در پلتفرم گوشیهای هوشمند است، اولین بار در سپتامبر ۲۰۱۱ میلادی در دسترس عموم كاربران قرار گرفت. اسنپ چت به كاربران امكان می دهد تا به ثبت و ضبط تصاویر و ویدیوهای موردنظر خود بپردازند، متن و تصاویر دیگری به آن بیفزایند و آنها را ویرایش كنند.
حالا برمبنای تازه ترین آمارها و گزارش های انتشار یافته در وب سایت statista، نوجوانان و جوانان در رده سنی ۱۳ تا ۲۴ سال علاقه بسیاری به دانلود، نصب و استفاده از اپلیكیشن اسنپ چت داشته و نسبت به سایر گروههای سنی بیشترین استقبال از این برنامه را به خود اختصاص داده اند.
بر اساس نمودار زیر، بالغ بر ۷۹ درصد از كاربران نوجوان از اپلیكیشن اسنپ چت استفاده می نمایند و از قابلیت ها و فیلترهای جذاب آن برای عكاسی و اشتراك گذاری آن در شبكه های اجتماعی با دوستان خود بهره می برند.


بعد از اسنپ چت، شبكه های اجتماعی فیسبوك و اینستاگرام با اختصاص جایگاههای دوم و سوم، توانسته اند به خوبی نظر و توجه خیل عظیمی از كاربران نوجوان و جوان را به خود جلب كنند تا آنها در بین سایر گزینه های موجود، اپلیكیشن های مذكور را برای گذران وقت فراغت خود انتخاب كنند.
فیس بوك با ۷۶ درصد و اینستاگرام با ۷۳ درصد موفق شده اند رقابت تنگاتنگی را با اسنپ چت برای جلب توجه و اعتماد نوجوانان داشته باشند و هر از گاهی با افزودن قابلیت های نوین، به دنبال اختصاص سهم بیشتری برای خود باشند.
با اینكه فیسبوك در سال قبل با بحران رسوایی بزرگی در خصوص همكاری با موسسه مشاوره ای كمبریج آنالتیكا و سرقت اطلاعات شخصی كاربرانش مواجه گردید، اما همچنان در گزارش های مختلف در صدر استفاده كاربران و علاقمندان قرار گرفته و بنظر می رسد رسوایی امنیتی مذكور آزار چندان زیادی به محبوبیت آن وارد نكرده است.
بعد از این سه شبكه اجتماعی محبوب و پرطرفدار، نوبت به توییتر، پینترست، تامبلر، واتس اپ، musical.ly و لینكدین می رسد كه به ترتیب با اختصاص ۴۰ درصد، ۳۱ درصد، ۱۶ درصد، ۱۵ درصد، ۱۱درصد و ۹ درصد توانسته اند تا حد زیادی نوجوانان و جوانان در میانگین سنی ۱۳ تا ۲۴ سال را به خود جذب كنند.
در جای دیگری از این گزارش همین طور آمده است كه نوجوانان در كشورهای منطقه آمریكای شمالی كه شامل كانادا و ایالات متحده می شود، نسبت به سایر كشورها بیشترین وقت را صرف گشت و گذار در شبكه های اجتماعی و استفاده از موبایل می كنند به شكلی كه طبق آمار، آنها ۲۰۰ دقیقه در روز را مشغول موبایل های خود و برنامه های نصب شده در آن هستند و این میزان از استفاده آنها از هر وسیله دیگری همچون لپ تاپ، تبلت و تلویزیون نیز بیشتر است.




منبع:

1398/05/11
16:10:56
5.0 / 5
4772
تگهای خبر: اپل , اینستاگرام , تلویزیون , شبكه اجتماعی
این مطلب را می پسندید؟
(5)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
لینک دوستان كمیاب آنلاین