سرورها هدف باج افزار
به گزارش کمیاب آنلاین گردانندگان باج افزار رد اپسیلون با هدف قراردادن سرورهای صدمه پذیر اکسچنج، به شبکه های قربانی رخنه و فایل ها را رمزگذاری کرده اند تابحال شرکتهای مختلفی هدف آن قرار گرفته اند.
به گزارش کمیاب آنلاین به نقل از ایسنا، گردانندگان باج افزار Red Epsilon با هدف قراردادن سرورهای صدمه پذیر Exchange به شبکه های قربانی رخنه و فایل ها را رمزگذاری کرده اند و علیرغم جدید بودن این باج افزار، تابحال شرکتهای مختلفی هدف آن قرار گرفته اند. در جریان حملات این باج افزار، از شیوه دسترسی از راه دور بهره گرفته شده است.
باج افزار Red Epsilon به زبان Golang یا همان Go نوشته شده است و باعث ازکارانداختن فرایند ها و سرویسهای در رابطه با ابزارهای امنیتی، پایگاه های داده، برنامه های مدیریت نسخه های پشتیبان، مجموعه نرم افزاری Office و برنامه های مدیریت ایمیل می شود. این بدافزار فایل درهم ساز رمزهای عبور را به سرقت برده و سوابق رویدادها را در Windows حذف می کند.
باج افزار «رد اپسیلون (Red Epsilon )» ابزارهای امنیتی از برندهای Sophos، Trend Micro، Cylance، MalwareBytes، Sentinel One، Vipre و Webroot را بعد از رخنه به سرورهای قربانی حذف می کند و سطح دسترسی مهاجمان را بر روی دستگاه قربانی گسترش می دهد. بررسی محققان شرکت امنیتی Sophos نشان داده است که مهاجمان از یک ابزار تجاری با نام Remote Utilities هم برای برقراری ارتباطات از راه دور در کنار Tor Browser استفاده می نمایند. با این رویکرد حتی در صورت مسدود شدن نقطه رخنه اولیه همچنان یک درگاه باز باقی خواهد ماند.
تحقیقات Sophos نشان داده است که حداقل یکی از قربانیان هفته آخر اردیبهشت، مبلغ ۴، ۲۸ بیتکوین را به گردانندگان این باج افزار پرداخت کرده است. کارشناسان مرکز مدیریت راهبردی افتا می گویند: این باج افزار به فایل های رمزگذاری شده پسوند epsilonred را الصاق می کند، ضمن آن که برخلاف خیلی از باج افزارها که برای پیشگیری از اشکال در فرآیند بالا آمدن دستگاه، از رمزگذاری فایل های با پسوند EXE و DLL پرهیز می کنند، Red Epsilon این فایل ها را هم مورد دست درازی قرار می دهد.
اطلاعات فنی در باره چگونگی نفوذ باج افزار "رد اپسیلون" و قربانی کردن دیگر سیستم ها از راه سرورهای آلوده Exchange به همراه لینک دستیابی به مشروح گزارش شرکت Sophos و نشانه های آلودگی این باج افزار در بخش هشدارهای افتایی پایگاه اینترنتی مرکز مدیریت راهبردی افتا در اختیار متخصصان و کارشناسان IT قرار داده شده است.
انتهای چیام
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب