داغ ترینها: ....

نسل پنجم تلفن همراه پرچم دار اقتصادی عرصه ICT

نسل پنجم تلفن همراه پرچم دار اقتصادی عرصه ICT

به گزارش كمیاب آنلاین برپایه گزارش كنگره جهانی موبایل در سال ۲۰۱۹ (GSMA) اپراتورهای موبایل در منطقه آسیا- اقیانوسیه تا سال ۲۰۲۵ بیشتر از ۵۷۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خواهند كرد كه سهم عمده آن، حدود ۳۷۰ میلیارد دلار، برای توسعه نسل پنجم (۵G) خواهد بود. بر همین مبنا سهم ۱۴ درصدی نسل پنجم تلفن همراه از سرمایه گذاری های اپراتورها در سال ۲۰۱۸ به ۶۳ درصد در سال ۲۰۲۵ می رسد.


برپایه گزارش كنگره جهانی موبایل در سال ۲۰۱۹ (GSMA) اپراتورهای موبایل در منطقه آسیا- اقیانوسیه تا سال ۲۰۲۵ بیشتر از ۵۷۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خواهند كرد كه سهم عمده آن، حدود ۳۷۰ میلیارد دلار، برای توسعه نسل پنجم (۵G) خواهد بود. بر همین مبنا سهم ۱۴ درصدی نسل پنجم تلفن همراه از سرمایه گذاریهای اپراتورها در سال ۲۰۱۸ به ۶۳ درصد در سال ۲۰۲۵ می رسد.
به گزارش معاونت راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی، كره جنوبی در بین كشورهای آسیا- اقیانوسیه در راه اندازی ۵G پیشگام بوده و تا آخر سال ۲۰۱۹، 10 درصد از مشتركانش به شبكه ۵G متصل شوند. همینطور برپایه اعلام وزیر علوم، فناوری اطلاعات و ارتباطات این كشور، ۲۶۰ هزار نفر برای سرویس ۵G ثبت نام كرده اند.
برپایه این گزارش؛ به جز كره جنوبی، كشورهای استرالیا، گوام، هنگ كنگ، جزایر ماریانای شمالی و فیلیپین تا آخر سال ۲۰۱۹ و 10 كشور دیگر همچون چین و ژاپن تا آخر سال ۲۰۲۰ شبكه ۵G را پیاده سازی خواهند كرد.
در بخشی از این گزارش با اشاره به اینكه فناوری ها و سرویس های موبایل در منطقه آسیا- اقیانوسیه ۱.۶ تریلیون دلار (معادل ۵.۰۳ درصد GDP این منطقه) ارزش اقتصادی در سال ۲۰۱۸ ایجاد كرده، پیشبینی شده است شكاف بین كشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در این منطقه در حال كاهش است، تا جایی كه در هفت سال آینده، ۸۵۰ میلیون نفر در این منطقه استفاده از اینترنت موبایل را برای نخستین بار تجربه خواهند كرد كه در نتیجه آن تعداد كل كاربران اینترنت موبایل در سال ۲۰۲۵ به ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون نفر یعنی حدود ۶۲ درصد جمعیت این منطقه خواهد رسید.
برپایه گزارش GSMA، نسل پنجم، تكامل اجتناب ناپذیر شبكه تلفن همراه می باشد و اگر شرایط مناسبی فراهم گردد فرصتهای اجتماعی و اقتصادی قابل توجهی ایجاد خواهد نمود همچون اینكه پیشبینی می شود ظرف ۱۵ سال آینده حدود ۹۰۰ میلیارد دلار به اقتصاد منطقه آسیا – اقیانوسیه كمك نماید.
همانگونه كه سرعت رو به تكامل فناوری دیجیتالی، زمینه ظهور خدمات و برنامه های كاربردی جدید را فراهم می آورد و سبك زندگی، كار و ارتباطات مردم را تغییر می دهد از جانب دیگر مدل كسب و كار سنتی اپراتورها را هم تحت فشار قرار می دهد و خیلی از اپراتورها باید به دنبال توسعه كسب و كار خود و كشف راههای جدید كسب درآمد باشند.
برپایه گزارش كنگره جهانی موبایل این تغییرات هم اكنون حوزه فعالیت رگولاتوری ها را هم تحت تأثیر قرار داده است. رگولاتوری های بعضی از كشورهای منطقه آسیا- اقیانوسیه در حال مطالعه و بررسی مقررات گذاری در زمینه ۵G هستند و برخی هم بر موضوعات حیاتی دیگری همچون مقررات گذاری در زمینه پرداخت دیجیتال و هویت دیجیتال تمركز كرده اند تا راه را برای دیجیتال سازی جامعه خود هموار كنند.



1398/08/04
13:58:44
5.0 / 5
4002
تگهای خبر: اپراتور , اینترنت , بازار , تلفن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
لینک دوستان كمیاب آنلاین