کلاهبرداری از کاربران هنگام خریدهای اینترنتی
به گزارش کمیاب آنلاین کاربران هنگام رفتن به سایت های واسطه، نباید تحت تأثیر تبلیغات دروغین افراد سودجو و ارزان بودن قیمت اجناس قرار بگیرند و لازم است حتما از صحت آگهی مندرج در سایت اطلاع پیدا کرده و بعد مبادرت به خرید کنند.
به گزارش کمیاب آنلاین به نقل از ایسنا، انتشار کرونا تأثیر بسیاری در زمینه رشد کسب وکارهای اینترنتی داشته و استقبال مردم به انجام امور و خریدهای اینترنتی نسبت به دوران پیش از شیوع این ویروس بسیار متفاوت می باشد، اما پیشبینی می شود بعد از آخر همه گیری کرونا و بازگشت مردم به زندگی عادی هم رونق کسب وکارهای اینترنتی حفظ شود، چونکه خرید و انجام امور در بستر فضای مجازی و اینترنت درحال تبدیل به یک فرهنگ در جامعه امروزی است.
با عنایت به شرایط کنونی جامعه، اکثرا کسب و کارها به سمت فضای مجازی و سایت های خرید و فروش آنلاین سوق یافته که در این بین کلاهبرداران سایبری با ترفندهای مختلف از کاربران مبادرت به کلاهبرداری می کنند. بعضی اوقات مشاهده می شود که کاربران فضای مجازی و شهروندان برای تهیه لوازم مورد نیاز خود با رفتن به سایت های خرید و فروش، با سهل انگاری و زود اعتماد کردن مورد بزه واقع شده و در دام مجرمان سایبری گرفتار می شوند.
کلاهبرداران با ثبت آگهی های سوری با قیمت پایین و وسوسه انگیز در سایت های خرید و فروش و با جلب اعتماد قربانیان خود آنان را گول زده و درخواست واریز وجه بعنوان بیعانه برای رزرو اجناس را می کنند. شهروندان با اطمینان کردن به این گونه افراد در سایت های خرید و فروش و بعد از واریز کردن وجه به حساب فرد آگهی دهنده، متوجه می شود علاوه براینکه هیچ کالایی برایشان ارسال نمی گردد، بلکه فروشنده دیگر به تماس تلفنی یا پیام هایش پاسخ نمی دهد و یا کالای بی کیفیت را برای خریداران ارسال می کنند.
بهتر است کاربران هنگام خرید اینترنتی از پرداخت هرگونه وجهی تحت عنوان بیعانه یا هزینه نگهداشت محصول خودداری کرده و تا زمانی که جنس موردنظر را دریافت نکرده اند از پرداخت وجه کالا اجتناب کنند. همینطور پلیس فتا اعلام می کند که در هر ساعت از شبانه روز، در خدمت مردم است و درصورتیکه اشخاصی بخواهند با هرترفندی در فضای مجازی از شهروندان کلاهبرداری کنند، به سرعت وارد عمل شده و در قالب قانون فرد کلاهبردار را به مقامات قضائی معرفی خواهد نمود.
یکی دیگر از موارد کلاهبرداری، استفاده از نرم افزارهای همراه بانک است. کلاهبرداران مبادرت به قرار دادن نرم افزارهای کاربردی زیادی در فضای مجازی می کنند که یکی از آنان همراه بانک ها هستند که با اطلاعات مالی و حساب مردم ارتباط دارند. ازاین رو لازم است کاربران، نرم افزار های همراه بانک را از منابع معتبر بخصوص سایت بانک مربوطه دانلود کنند و صرفاً به نرم افزارهایی که با یک جستجوی ساده در اختیار آنان قرار می گیرد، اعتماد نکنند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(1)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب