داغ ترینها: ....

نرم افزار استراتژی تکنولوژی و صنعت در دانشگاه امیرکبیر تدوین شد

نرم افزار استراتژی تکنولوژی و صنعت در دانشگاه امیرکبیر تدوین شد

به گزارش کمیاب آنلاین محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر بعد از سال ها تلاش، موفق به تدوین نرم افزار استراتژی تکنولوژی و صنعت به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی شدند.


به گزارش گروه آموزش ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تیمی از محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به سرپرستی مهدی مجیدپور موفق شدند الگوریتم های پیچیده تصمیم گیری و اصول تدوین استراتژی را در چارچوب یک نرم افزار قدرتمند طراحی و آماده کنند که در نوع خود نوآوری هایی در عرصه بین المللی دارد.
کاربردهای این نرم افزار از سطوح مدیریتی در بنگاه های اقتصادی تا سطوح کلان سیاست گذاری است. از این نرم افزار میتوان در مدیریت و تدوین استراتژی صنایع پیچیده مانند ساخت هواپیما و سامانه های آن مانند موتور و اویونیک، همینطور صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع خودروسازی، ماهواره، تجهیزات مخابراتی، صنعت ماشین سازی، صنایع خودروسازی و خیلی از صنایع دیگر استفاده نمود. هر چقدر درجه پیچیدگی سیستم ها بیشتر شود، کاربرد این نرم افزار نمایان تر است.
این نرم افزار حاوی کتابخانه های مفید در زمینه معماری محصولات در صنایع مختلف و همینطور نگاشت دانش ها و فناوری ها است. کاربران در صنایع مختلف با انتخاب نوع صنعت، از کتابخانه های متناظر، به طور خودکار بهره مند خواهند شد.
مجیدپور تصریح کرد: از آنجائیکه تدوین این نرم افزار مستلزم تلفیق و یکپارچه سازی دانش ها در زمینه علوم مدیریت، ریاضیات، فنی-مهندسی و برنامه نویسی پیشرفته است، آماده سازی آن کاری دشوار و پیچیده بوده است. این پروژه از سال ۱۳۹۵ آغاز شد و بعد از تجربه شکست های مختلف الان به مرحله بهره برداری رسیده است.
بر اساس اعلام این تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر، چنین طرحی تابحال در داخل کشور انجام نشده است. در سطح بین المللی هم نمونه نرم افزارهایی در زمینه تصمیم گیری چندمعیاره یا تدوین استراتژی توسط شرکت هایی در آمریکا، انگلستان، استرالیا و نیوزیلند موجود است، اما هیچ کدام از این محصولات ماژول های درخت محصول و نگاشت دانش ها را با ماژول تصمیم گیری چندمعیاره و تدوین استراتژی مرتبط و تلفیق نکرده اند.
از دیگر خصوصیت های "نرم افزار نگاشت"، ساخت و ارسال پرسشنامه های کمی و عددی در دامنه های مختلف برای متخصصان و خبرگان است؛ بطوری که پاسخ ها در پایگاه داده ذخیره سازی و تحلیل می شوند. این نرم افزار به صورت تحت وب و به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی طراحی شده است.
مهدی محمدی نسب، سیدمحسن شکرآبی، محمد ربانی بیدگلی، امیرمحمد کرمانی، رضا یوسفی و ارشیا علایی اعضای تیم تحقیق و توسعه این نرم افزار بوده اند.


منبع:

1400/08/09
12:35:22
1.7 / 5
654
تگهای خبر: آموزش , پروژه , تخصص , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(2)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
لینک دوستان كمیاب آنلاین