داغ ترینها: ....

شرکت فناور ایرانی موفق به بومی سازی دستگاه آسیاب جداکننده غلتکی شد

شرکت فناور ایرانی موفق به بومی سازی دستگاه آسیاب جداکننده غلتکی شد

یک شرکت دانش بنیان ایرانی، موفق به طراحی و ساخت دستگاه پیشرفته ای شده که برای تولید پودرهای میکرونیزه معدنی مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه علاوه بر صرفه جویی ارزی پنج میلیون دلاری، نقشی مهم در رشد صادرات مواد معدنی و جلوگیری از خام فروشی دارد.


هاشم حجازیان بازه حور مدیرعامل این شرکت دانش بنیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا با بیان اینکه، این دستگاه همزمان با دهه فجر امسال به بهره برداری رسیده است، درباب کارکرد آن توضیح داد: کار دستگاه آسیاب سپراتور غلتکی یا ریموندمیل یا آسیاب جداکننده غلتکی در حقیقت تبدیل سنگ یا کلوخه معدنی به اندازه های کوچک میکرونی است.
وی اضافه کرد: این دستگاه همچون تجهیزات میکرونیزه است که مواد معدنی را با هزینه کم در صنایع مختلف قابل استفاده می نماید.
این فعال حوزه دانش بنیان با بیان اینکه، مهندسان این شرکت فناور، از سال ۱۳۹۰ روی بومی سازی این دستگاه وارداتی که اغلب از اروپا و چین وارد کشور می شد کار کرده اند، اضافه کرد: بهینه سازی و افزایش ظرفیت این دستگاه در طول سالهای قبل با اقتباس از نمونه های مختلف خارجی همچون نمونه آمریکایی، اروپایی و چینی صورت گرفته است.
چه صنایعی که می توانند از این دستگاه بهره مند شوند؟
مدیرعامل این شرکت فناور همین طور توضیح داد: در طول سالهای قبل توان این دستگاه از ۳۷ کیلو وات به مرور به ۱۶۰ کیلو وات بالا رفته است و این دستگاه که در حال حاضر با نمونه خارجی رقابت می کند، در سایز و اندازه های مختلف و برمبنای نیاز مصرف کنندگان عرضه می شود.
حجازیان افزود: مواد معدنی پیش از استفاده در بخش های مختلف نیازمند فرآوری و میکرونیزه کردن یا تبدیل به ابعاد ریز هستند. بر این اساس، صنایع مختلف مانند صنایع حفاری، خودروسازی، ساختمان، خوراک دام، ریخته گری و صنایع پوشی و حتی داروسازی می توانند از این دستگاه بهره مند شوند.
قیمت دستگاه ایرانی سه چهارم قیمت خارجی
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان همین طور با بیان اینکه، بومی سازی این دستگاه حدود پنج میلیون دلار برای کشور صرفه جویی ارزی برای کشور به همراه داشته است، افزود: قیمت دستگاه وارداتی آسیاب سپراتور غلتکی از کشور چین حدود ۱۳۰ هزار دلار است، درحالی که ما این دستگاه را با دو سوم قیمت تولید و عرضه می نماییم.
حجازیان با اشاره به غنی بودن کشورمان در زمینه معادن و مواد معدنی مختلف، اشاره کرد: این دستگاه نقشی مهم در رشد صادرات مواد معدنی و جلوگیری از خام فروشی و رشد صنایع مادر خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موجب شد تا حدود چهل خط تولید در سرتاسر کشور راه اندازی شود، اضافه کرد: اقدامات و حمایت های این مجموعه بومی سازی دستگاه پیشرفته آسیاب سپراتور غلتکی را ممکن و دستگاه داخلی را قابل رقابت با نمونه خارجی کرده است.
سهولت در تامین قطعات و کاهش هزینه تعمیر و نگهداری
این فعال حوزه دانش بنیان در ادامه، گفت: هم اکنون ۳۰ نفر بصورت مستقیم و حدود ۲۰۰ نفر بصورت غیرمستقیم با این شرکت همکاری می کنند، همین طور تولید هر دستگاه موجب ایجاد اشتغال زایی زیادی می شود.
حجازیان یکی دیگر از خصوصیات مهم دیگر این دستگاه ایران ساخت را سهولت در تامین قطعات مورد نیاز و کاهش هزینه های مربوط به تعمیر و نگهداری باتوجه به استهلاکی که این دستگاه خواهد داشت، عنوان نمود.


1400/11/21
15:16:17
5.0 / 5
803
تگهای خبر: آموزش , تولید , دانش بنیان , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
لینک دوستان كمیاب آنلاین