مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شكوفایی اعلام كرد:
اعطای انواع ضمانت نامه بانکی به دانش بنیان ها با ودیعه و کارمزد کمتر
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: شرکتهای دانش بنیان با کمک صندوق نوآوری می توانند با ودیعه و کارمزد کمتر، از سیستم بانکی کشور انواع ضمانت نامه ها را دریافت نمایند.
به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، مرضیه شاوردی در نخستین رویداد نوآوری های حوزه امنیت غذایی، در ارتباط با جایگاه قانونی صندوق نوآوری عنوان کرد: در قانون پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان به منظور کمک به تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات و شکوفاسازی و کاربردی کردن دانش فنی از راه عرضه کمک و تسهیلات، صندوق نوآوری و شکوفایی تاسیس شد که مأموریت آن، تأمین مالی اکوسیستم فناوری و نوآوری است.
وی خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتهای دانش بنیان را شامل چهار دسته اعطای وام های کم بهره، ضمانت نامه، خدمات توانمندسازی و هم سرمایه گذاری بیان کرد و اضافه کرد: خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری شامل آموزش، مشاوره، استانداردها و مجوزها، رویدادها و شبکه سازی، مالکیت فکری، توسعه بازار و عرضه کمک هزینه تحقیق و توسعه به شرکتهای دانش بنیان است.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه تسهیلات این صندوق به دو دسته تسهیلات محصول محور (مبتنی بر طرح) و شرکت محور تقسیم می شود، اظهار داشت: تسهیلات شرکت محور شامل نمونه سازی (قبل از تولید صنعتی)، تولید صنعتی، لیزینگ، استصناع و سرمایه در گردش داخلی و تسهیلات محصول محور (مبتنی بر طرح) هم شامل سرمایه در گردش بانکی، سرمایه در گردش فوری، خرید و ساخت فضای کاری، رهن فضای کاری، اشتغال پایدار و اسناد خزانه اسلامی است.
شاوردی تصریح کرد: تسهیلات لیزینگ صندوق نوآوری برای توسعه بازار شرکتهای دانش بنیان با نرخ های ۱۰، ۱۴ و ۱۸ درصد عرضه می شود. صندوق همینطور برای تأمین نیازهای فوری شرکتهای دانش بنیان، سرمایه گردش فوری به آنها عرضه می کند.
وی خاطرنشان کرد: شرکتهای دانش بنیان با کمک صندوق نوآوری می توانند با ودیعه و کارمزد کمتر، از سیستم بانکی کشور انواع ضمانت نامه های مورد نیاز خویش را دریافت نمایند. در حوزه سرمایه گذاری هم صندوق نوآوری با کمک سایر عوامل سرمایه گذاری خود همچون صندوق های پژوهش و فناوری، شرکتهای سرمایه گذاری خصوصی و جسورانه بورسی مبادرت به هم سرمایه گذاری در طرح های دانش بنیان و فناور می کند.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی درباره حوزه توانمندسازی صندوق نوآوری عنوان کرد: این حوزه مسیر تجاری سازی محصولات را با خدماتی نظیر عرضه آموزش و مشاوره، کمک به دریافت استانداردها، ثبت دارایی های فکری، اعزام و پذیرش هیات تجاری و برگزاری رویدادهایی از جنس «دوشنبه های استارت آپی» و «پیوند» برای شرکتهای دانش بنیان تسهیل می کند.
شاوردی با اشاره به اینکه رویدادهای «دوشنبه های استارتاپی» و «پیوند» به منظور اتصال بین ایده ها و طرح های فناور به عاملان سرمایه گذاری و شتاب دهنده ها برگزار می شود، اظهار داشت: در این رویدادها به طرف عرضه و تقاضای فناوری کمک می نماییم تا بهم رسانی میان آنها اتفاق بیفتد.
وی همینطور خاطرنشان کرد: در بخش توانمندسازی کمک هزینه تحقیق و توسعه را به طور بلاعوض به منظور کمک به تأمین پروژه های پژوهشی این شرکت ها به شرکتهای دانش بنیان عرضه می نماییم.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه خاطرنشان کرد: صندوق نوآوری در سال ۱۳۹۸ تعداد ۱۴ رویداد از جنس عرضه نیازهای فناورانه در حوزه های مختلف فناوری همراه با برگزاری نمایشگاه هایی از دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان و ایجاد زمینه های مذاکره و تعامل میان عرضه و تقاضای فناوری برگزار کرد.
وی اضافه کرد: این صندوق در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ هم تعداد ۱۴ رویداد برگزار کرده که در این رویدادها ۲۰۴۹ نیاز فناورانه عرضه و ۳۸۱۳ جلسه B۲B برپا شد؛ ضمن این که ۵۷ قرارداد فناوری بالغ بر ۶۹۰ میلیارد تومان بین عرضه و تقاضای فناوری منعقد شده است.
شاوردی در ادامه، کمک به شرکتهای دانش بنیان را برای توسعه بازار داخلی و کمک به صنایع بزرگ، سازمان ها و نهادهای دولتی برای رفع نیازهای فناورانه اعلام نمود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(1)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب