گفت وگوی كمیاب آنلاین با محمدرضا خردمندان ـ كارگردان ذهن زیبا
تلویزیون سکوتش را نسبت به چهره های علمی شکست
به گزارش کمیاب آنلاین، کارگردان سریال «ذهن زیبا» با اعتقاد بر این که تلویزیون سال ها سکوت عجیبی نسبت به چهره های ماندگار علمی داشت، دراین خصوص اظهار داشت: این سکوت با تولید و پخش سریال «ذهن زیبا» شکسته شد.
محمدرضا خردمندان ـ کارگردان «ذهن زیبا» که در روزهای رمضان از تلویزیون پخش گردید ـ در گفتگویی با ایسنا درباره ی اهداف ساخت این سریال که روایتی ساده از زندگی یک شخصیت علمی و نخبه کشور را به تصویر می کشید و مورد توجه مخاطبان هم قرار گرفت، اظهار داشت: یکی از اهداف ساخت «ذهن زیبا» این بود که سکوت عجیبی که در رسانه ملی سال ها نسبت به چهره های ماندگار و بزرگ علمی کشور حاکم بود، شکسته شود. نیاز است که این جنس شخصیت ها هم دیده شوند؛ شخصیت هایی به جز شخصیت های همیشه معروف و شخصیت هایی که همیشه دیده شدند.
خردمندان با اعلان اینکه نیاز است شخصیت هایی که الهام بخش و از جنس خود مردم هستند هم دیده شوند، اظهار داشت: این شخصیت های علمی باید مورد توجه قرار بگیرند؛ شخصیت هایی که واقعا الهام بخش اند، افرادی از جنس خود مردم هستند، مثل خود دکتر بهاروند که از کف جامعه بلند می شوند و در حقیقت با هیولای فقر، سختی، مسایل اقتصادی، اجتماعی و... می جنگند و در نهایت می توانند سری در سرها دربیاورد و به یک چهره بین المللی تبدیل شوند. شخصیت هایی از این دست ما در کشور بسیار داریم.
او درباره ی اثرات تولید و پخش سریال «ذهن زیبا» اظهار داشت: فکر می کنم این، یک اتفاق مثبتی تلقی شود و امیدوار هستم سریال «ذهن زیبا» شروع مسیری باشد که در ادامه هم همین مسیر ادامه پیدا کند. یعنی کارگردانان دیگری بیایند و شخصیت های مهم مان را معرفی کنند و فیلم و سریال با کیفیت ساخته شود.
تلویزیون باید از فضای تولید محور کمی به سوی کارهای کیفی حرکت کند
این کارگردان درباره ی این که معرفی شخصیت های برجسته همچون پروفسور بهاروند تا چه میزان دغدغه شخص او بوده است؟ توضیح داد: یکی از دغدغه های همیشگی من این است که بتوانم در قشر نوجوان با زبان سینما موثر باشم. بسیاری از کارهایی که انجام دادم همگی در این زمینه بوده است. فکر می کنم که این سریال یک کار نوجوان پسند بود که وقتی به من پیشنهاد شد، احساس کردم که از این راه می توانم به هدفم برسم. «ذهن زیبا» خوب دیده شد، بااینکه انتقاد هم دارم نسبت به این که به نظرم تلویزیون باید از فضای تولید محور کمی به سوی کارهای کیفی حرکت کند؛ یعنی بجای این که ملاکش این باشد که یکسری تولیدات را بصورت روتین داشته باشد که خیلی لطمه زننده است، به این سمت برود که واقعا زمان و وقت، هزینه و پژوهش بیشتری را برای کارهایی از این دست صرف کند؛ به ویژه کارهایی که درباره ی یک چهره ملی است؛ چونکه فقط یک دفعه فرصت داری این کار را بسازی و دیگر آن فرصت از دست می رود. حتما به خودم و سریال نقدهایی دارم و معتقدم این سریال می توانست باکیفیت بهتری ساخته شود اگر زیرساخت های لازم اتفاق می افتاد. اگر زمانی بخواهم باردیگر دراین خصوص کار کنم، خیلی سختگیرانه تر خواهم بود.
عکسی واقعی از چهره دکتر بهاروند که در صحنه ای از سریال استفاده شد
منبع: kamyabonline.com
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب