داغ ترینها: ....
مدیر مخابرات

درآمد مخابرات لرستان در بخش تلفن ثابت زیان ده است

درآمد مخابرات لرستان در بخش تلفن ثابت زیان ده است

مدیر مخابرات منطقه لرستان اظهار داشت: این مرکز به سبب استقبال نکردن مردم از تلفن ثابت، تعرفه های پایین و هزینه های سرسام آور شرکت در این بخش، زیان ده است.


به گزارش کمیاب آنلاین به نقل از ایرنا نبی الله شمسی فر روز چهارشنبه در نشست خبری اضافه کرد: در حوزه تلفن ثابت مشکلات زیادی وجود دارد که قطعی، ضعف در پوشش و کندی سرعت اینترنت از با اهمیت ترین این موارد است که باتوجه به عدم استقبال مردم، نیازمند سرمایه گذاری در این بخش هستیم.
وی گفت: از ۱۵ سال قبل تا حالا تعرفه های تلفن ثابت تغییر نکرده است و در ۲ مقطع که اقداماتی انجام شد کدسازی و حذف کد بین شهری تلفن ثابت و تبدیل پالس به ثانیه، موجب کاهش درآمد مخابرات شده است.
شمسی فر اضافه کرد: ایجاد یک خط تلفن ثابت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و هزینه نگهداری آن هفت هزار و ۵۰۰ تومان برای مخابرات است در حالی که درآمد این مرکز به ازای هر خط تلفن ثابت پنج هزار و ۶۰۰ تومان است.
وی اشاره کرد: یک دقیقه مکالمه تلفن ثابت به ثابت ۴۵ ریال و بین استانی نیز ۳۳۰ ریال است و با این تعرفه ها و چالش های بزرگ توسعه و خرید تجهیزات خارج از کشور، هزینه های مخابرات سرسام آور است و نیازمند همکاری دولت و مجلس برای بازبینی در تعرفه ها هستیم.
مردم لرستان تمایل زیادی به استفاده از تلفن ثابت ندارند
شمسی فر افزود: ۵۹۰ هزار تلفن ثابت در لرستان موجود و ۳۵۰ هزار مورد آن فعال است و الان ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان و کشور به ترتیب ۲۸.۷ و ۳۷ درصد است که این رقم ناشی از دید اقتصادی مردم به تلفن ثابت می باشد.
وی افزود: از آنجائیکه مردم لرستان تمایل زیادی جهت استفاده از تلفن ثابت ندارند باید برای حل مشکلات موجود توسعه تلفن ثابت را نه در بستر سیمی بلکه با بهره گیری از فناوری و اتصال فیبرنوری در منازل (ftth) به روز کرد.
مدیر مخابرات منطقه لرستان اضافه کرد: این مهم در شهرستان های خرم آباد، بروجرد، الیگودرز و دورود شروع و تا حالا هفت هزار امکانات و پورت ftth در استان افتتاح شده است.
شمسی فر اظهار داشت: استفاده از تلفن ثابت و اینترنت با هم، استفاده از بیش از چند خط تلفن ثابت، حذف محدودیت های پهنای باند و جلوگیری از سرقت کابل های سیمی بخاطر شیشه ای بودن شبکه فیبرنوری از مزایای این طرح است.
وی اضافه کرد: درباب اینترنت پرسرعت خانگی حالا بیش از ۱۱۲ هزار پورت در لرستان وجود دارد که ۹۸ هزار مورد در حوزه شهری و ۱۴ هزار در مناطق روستایی و تنها ۷۲ هزار پورت آن مشغول به کار است.
وی افزود: حالا ۲ هزار و ۳۰۰ مشترک تجاری شامل بانک ها و ادارات در لرستان فعال و بیشتر آنها به فیبرنوری متصل هستند که مخابرات لرستان آمادگی اتصال همه ادارات برای تحقق دولت الکترونیک را دارد.
ضریب نفوذ تلفن همراه در لرستان ۱۲۰ درصد است
مدیر مخابرات منطقه لرستان اشاره کرد: بیش از ۵۷۰ آنتن پوشش تلفن همراه در لرستان موجود و ۲ میلیون و ۳۳۰ هزار سیمکارت شامل ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار اعتباری و ۲۳۰ هزار دایمی در اختیار مردم است.
شمسی فر اشاره کرد: ضریب نفوذ تلفن همراه در استان ۱۲۰ درصد است که نشان میدهد مردم استان بیش از یک سیمکارت دارند.
وی گفت: حالا بیش از چهار هزار کیلومتر فیبرنوری در استان وجود دارد که ۷۹۳ کیلومتر آن شهری، ۸۴۰ کیلومتر بین شهری و ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر در مناطق روستایی و با اهمیت ترین مشکل، عدم اتصال شهرستان های پلدختر، کوهدشت، چگنی و رومشکان به فیبرنوری استانی است.
وی اشاره کرد: جرایم قطع فیبرنوری در استان برای پیمانکاران بازدارنده نمی باشد به همین دلیل از مردم تقاضا داریم که برای این منظور در صورت مشاهده هرگونه حفاری با شماره تلفن ۳۱۰۰، شرکت مخابرات را در جریان بگذارند.
۸۳ درصد دانش آموزان لرستان از شبکه شاد استفاده می کنند
مدیر مخابرات منطقه لرستان اظهار داشت: هم اکنون ۸۳ درصد دانش آموزان این استان از بستر شبکه شاد، هشت درصد نیز از دیگر بسترهای فضای مجازی استفاده می نمایند و ۹۲ درصد معلمان به شبکه مجازی دسترسی دارند.
شمسی فر اشاره کرد: مصرف لحظه ای اینترنت پیش از شروع کرونا هشت گیگ بود که پس از کرونا به ۲۰ گیگ رسیده است و تعداد ۲۳ هزارکاربر برخط پیش از کرونا حالا ۴۷ هزار نفر شده است.
به گفته وی پهنای باند اینترنت پیش از کرونا ۱۰ گیگ بود و الان به۳۰ گیگ رسیده است که امید می رود در آینده نزدیک به ۴۰ گیگ افزایش یابد.

۶۶ طرح مخابراتی آماده بهره برداری است
مدیر مخابرات منطقه لرستان همین طور اظهار داشت: هم اکنون ۶۶ طرح مخابراتی در استان آماده بهره برداری است.
شمسی فر اضافه کرد: ۱۸ پروژه مربوط به سایت های جدید تلفن همراه و مابقی برای توسعه و ارتقای فناوری است که برای اجرای آنها ۸۴ میلیارد تومان هزینه شد.


1399/12/07
12:17:32
0.0 / 5
743
تگهای خبر: اجرا , الكترونیك , اینترنت , پروژه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(2)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
لینک دوستان كمیاب آنلاین